Begynderguide

Tips og tricks til at komme godt igang

Når du vil starte med at flyve modelflyvning, er det en fordel at starte med en højvinget flyver. Det vil sige, at vingen sidder oven på kroppen. Hvis du endnu ikke har købt en model, kan du få mulighed for at flyve alligevel. Klubben råder over en begyndermodel, hvor du sammen med en instruktør kan prøve at flyve, og herved få et indtryk af, om dette er noget for dig. Ring eller skriv en mail til en instruktør og lav en aftale. Du kan også finde en der kan hjælpe dig på flyvepladsen, enten om onsdagen eller i weekenden.

Sådan kommer du i gang

Skulle du få lyst til at prøve kræfter med modelflyvning er der mange muligheder, men det er en god ting at kontakte en af klubbens instruktører før køb af model og udstyr. Har du købt model og udstyr er det alligevel en god ide, at kontakte en af klubbens dygtige instruktører, da dette vil spare dig for en del besvær. Du har mulighed for at få din model gennemgået før opstart, ligesom du også kan besøge en instruktør hjemme i hobbyrummet for at få gode ideer.

Flyvetider

Såfremt du skulle få lyst til at besøge klubben inden du starter op, så er vi på flyvepladsen på følgende tidspunkter:
1. Lørdag/søndag fra kl. 14.00 til 22.00.
2. Onsdage fra kl. 14.00 til 22.00.
3. Øvrige dage flyves efter aftale medlemmer imellem.
Flyvetiderne på pladsen er som følger:
1. Formiddage fra 09.00 til 12.00.
2. Eftermiddage fra kl. 14.00 til 22.00
3. Disse tider gælder kun modeller med forbrændingsmotorer. El- og svævemodeller er der ingen tidsgrænser for.

Instruktører

Bjarne Jensen tlf. 23 37 00 68
Poul Hoier tlf. 21 62 32 51


Meld dig ind

Ønsker du at blive medlem af vores skønne klub, så send os en mail på kontakt@haderslevrc.dk. Vi vil gerne have navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og evt. MDK medlemsnummer. Når du har indsendt disse data, vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at se dig!

I forbindelse med indmeldelse og første kontingentbetaling, får du udleveret en nummereret nøgle til klubhuset. Denne forpligter du dig til at aflevere i forbindelse med udmelding. Såfremt nøgle ikke afleveres ved udmelding, er du erstatningspligtig i forbindelse med at klubben skal skifte nøgler og cylindre.

I forbindelse med indmeldelse i klubben får du udleveret klubbens love, som du er forpligtet til at overholde. Som klubmedlem er du forpligtet til at være medlem af Modelflyvning Danmark som er en paraplyorganisation hvorigennem du er forsikret i forhold til luftfartsloven.

Persondataforordningen (opdateret september 2018)

Kontingent:
Juniorer under 18 år betaler kr. 350 årligt.
Seniorer betaler kr. 700 årligt.
Passive medlemmer betaler kr. 300 årligt
Kontingent indbetales til Nordea reg. nr. 2450 konto nr. 4386726715